Aasialainen nuudelisalaatti

Aasialainen nuudelisalaatti 1

Onko nuudelisalaatti suosikkisi? Entä pidätkö korianterista? Mahtavaa! Tässäpä korianterilla maustettu aasialainen nuudelisalaatti. Tämä resepti sisältää ihania eksoottisia makuja ja tuo arkeen vähän vaihtelua.
Nuudelisalaatti on paitsi hyvä myös edullinen ruokalaji. Nuudelisalaattia on myös helppo tehdä kerralla isompikin annos ja ottaa vaikkapa seuraavana päivänä töihin lounaaksi.
Maukkaita ja mukavia ruoanlaitto- ja ruokailuhetkiä!

4 60 min

Ainekset

  • 1 pkt nuudeleita
  • 2 dl selleriä
  • 1 dl vihreitä papuja
  • 1 paprika
  • 1 punasipuli
  • 1 dl fariinisokeria
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 3 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • 0.5 dl tuoretta korianteria

Aasialainen nuudelisalaatti — Ohje

  1. Keitä nuudelit vedessä, kunnes ne pehmenevät. Kaada nuudelit siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Suikaloi selleri, paprika ja punasipuli. Leikkaa pavut sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Tee kastike lopuista aineksista.
  4. Leikkaa chili pieniksi paloiksi, pienennä korianteri ja raasta inkivääri. Sekoita kaikki ainekset pienessä kulhossa ja mausta.
  5. Kastikkeen tulisi olla vahva, makea, raikas ja hieman suolainen. Sekoita nuudelit vihanneksiin suuressa kulhossa. Kaada päälle kastike ja sekoita varovasti. Tarjoile nuudelisalaatti hyvän leivän kera.

Vinkki!

Maista myös ramen-keittoa, eli japanilaistyylistä nuudelikeittoa, johon tulee Herra Snellmanin tapaan naudan sisäpaistia.

Arvioi

Jaa

Kommentit