Bruschetta kalkkunatäytteellä

Bruschetta kalkkunatäytteellä 1

Herkullisen valkosipulinen bruschetta mehevällä majoneesi-kalkkunatäytteellä. Tämä herkkuleipä on onneksi nopea valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 20 min

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 kynsi valkosipulia
  • 4 viipaletta patonkia
  • 4 lehteä roomansalaattia
  • 4 siivua Kalkkunanfilee
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 tl sinappia
  • 1 dl punaista paprikaa suikaleina

Bruschetta kalkkunatäytteellä — Ohje

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen
  2. Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli. Sivele leivät valkosipuli-öljy -seoksella ja paahda uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes viipaleet ovat kauniin kullanruskeita
  3. Sekoita majoneesi ja sinappi. Laita nokare majoneesisekoitusta ja siivu kalkkunanfileetä jokaiselle patonkiviipaleelle
  4. Koristele paprikalla.
Leikkeleet-Perinteiset leikkeleet

”Perinteiset leikkeleet on olleet suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen ja siksi me halutaan tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Natriumglutamaatti me jätettiin kokonaan pois jo vuosia sitten ja alettiin käyttämään enemmän suomalaista lihaa. Näitähän löytyy ilman savustusta ja sitten myös aidoilla leppälastuilla savustettuna.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä