Chorizo & Kebab -vartaat tulisella perunasalaatilla

Chipotle & Chorizo -spett med eldig potatissallad

Tämä Tuoksussa Basilikaa -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

ps. Olemme modifioineet reseptiä lievästi tuotemuutosten myötä.

2

Ainekset

Chorizo & Kebab- vartaat
  • 1 pkt All Natural Kebab
  • 1 pkt All Natural Chorizo
  • varrastikkuja
Tulinen perunasalaatti
  • 6 perunaa
  • 0.5 kurkun kuoret suikaloituna
  • 0.5 pkt tulista silmusalaattia
  • 1 chili
Kastike
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Chorizo & Kebab -vartaat tulisella perunasalaatilla — Ohje

  1. Kastele varrastikut, etteivät ne ala palaa grillissä. Töki makkarat kahteen vartaaseen odottamaan grillausta
  2. Valmista perunasalaatti. Pese perunat hyvin ja keitä kuorineen. Jäähdytä. Paloittele perunat, älä kuori
  3. Huuhtele puolikas kurkku ja suikaloi kuorta kuorimaveitsellä perunoiden sekaan. Lisää silmusalaatti
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike perunasalaattiin
  5. Grillaa makkaravartaat
  6. Huuhtele chili ja viipaloi
  7. Kokoa salaatti ja vartaat tarjoiluvadille ja lisää päälle chiliviipaleet.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit