Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita
Tämä Dremer Achiever -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.
2
Ainekset
-
- 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
- Peruna-omenamuussi
-
- 140 g Peunaa
- 140 g omenaa (Suomalinen Kaneli)
- vettä
- Lasitettuja porkkania
-
- 2 porkkanaa
- 0.5 rkl voita
- 0.5 rkl hunajaa
- 0.25 vettä
- suolaa ja pippuria
- Puolukkaseos
-
- 0.5 dl puolukoita
- 1 rkl vettä
- 2 rkl sokeria
- ripaus vaniljaa
- Rapea lehtikaali
-
- lehtikaali
- oliiviöljyä ja suolaa
Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita — Ohje
-
- Peruna-omenamuussi: Kuori perunat ja pilko ne
- Pese ja pilko omenat
- Keitä perunoita ja omenia 20 minuuttia, minkä jälkeen soseuta ne.
- Lasitettuja porkkania: Kuori porkkanat pieniksi kuutioiksi
- Kumenna vesi, voi hunaja ja mausteet paistinpannussa
- Lisää porkkanat ja keitä niitä 5 minuuttia matalassa lämpötilassa. Lisää lämpöä ja anna kiehua seuraavat 5 minuuttia vielä niin, että ne karamelisoituu.
- Paistetut makkarat: Halkaise makkarat kahtia
- Paista makkarat noin 5 minuuttia pannulla, aina välillä kääntäen niitä.
- Puolukkahiilloke: Laita kaikki ainekset pieneen mikroaaltouunikestävään kuhoon
- Laita ne 1-2 minuutiksi mikroon.
- Rapea lehtikaali: Huuhtele lehtikaali ja kuivaa ne papreilla
- Laite ne kulhoon ja lisää oliiviöljyä ja suolaa päälle. Sekoita
- Aseta maustettu ja öljytty lehtikaali leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista ne 200 C uunissa noin 7 minuuttia, kunnes ne ovat rapeat
- Ripottele lehtikaalipaloja/muruja valmiin annoksen päälle.
Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.