Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita

Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita

Tämä Dremer Achiever -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

2

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Peruna-omenamuussi
  • 140 g Peunaa
  • 140 g omenaa (Suomalinen Kaneli)
  • vettä
Lasitettuja porkkania
  • 2 porkkanaa
  • 0.5 rkl voita
  • 0.5 rkl hunajaa
  • 0.25 vettä
  • suolaa ja pippuria
Puolukkaseos
  • 0.5 dl puolukoita
  • 1 rkl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • ripaus vaniljaa
Rapea lehtikaali
  • lehtikaali
  • oliiviöljyä ja suolaa

Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita — Ohje

  1. Peruna-omenamuussi: Kuori perunat ja pilko ne
  2. Pese ja pilko omenat
  3. Keitä perunoita ja omenia 20 minuuttia, minkä jälkeen soseuta ne.
  4. Lasitettuja porkkania: Kuori porkkanat pieniksi kuutioiksi
  5. Kumenna vesi, voi hunaja ja mausteet paistinpannussa
  6. Lisää porkkanat ja keitä niitä 5 minuuttia matalassa lämpötilassa. Lisää lämpöä ja anna kiehua seuraavat 5 minuuttia vielä niin, että ne karamelisoituu.
  7. Paistetut makkarat: Halkaise makkarat kahtia
  8. Paista makkarat noin 5 minuuttia pannulla, aina välillä kääntäen niitä.
  9. Puolukkahiilloke: Laita kaikki ainekset pieneen mikroaaltouunikestävään kuhoon
  10. Laita ne 1-2 minuutiksi mikroon.
  11. Rapea lehtikaali: Huuhtele lehtikaali ja kuivaa ne papreilla
  12. Laite ne kulhoon ja lisää oliiviöljyä ja suolaa päälle. Sekoita
  13. Aseta maustettu ja öljytty lehtikaali leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista ne 200 C uunissa noin 7 minuuttia, kunnes ne ovat rapeat
  14. Ripottele lehtikaalipaloja/muruja valmiin annoksen päälle.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit