Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita

Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita

Tämä Dremer Achiever -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

2

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Peruna-omenamuussi
  • 140 g Peunaa
  • 140 g omenaa (Suomalinen Kaneli)
  • vettä
Lasitettuja porkkania
  • 2 porkkanaa
  • 0.5 rkl voita
  • 0.5 rkl hunajaa
  • 0.25 vettä
  • suolaa ja pippuria
Puolukkaseos
  • 0.5 dl puolukoita
  • 1 rkl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • ripaus vaniljaa
Rapea lehtikaali
  • lehtikaali
  • oliiviöljyä ja suolaa

Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita — Ohje

  1. Peruna-omenamuussi: Kuori perunat ja pilko ne
  2. Pese ja pilko omenat
  3. Keitä perunoita ja omenia 20 minuuttia, minkä jälkeen soseuta ne.
  4. Lasitettuja porkkania: Kuori porkkanat pieniksi kuutioiksi
  5. Kumenna vesi, voi hunaja ja mausteet paistinpannussa
  6. Lisää porkkanat ja keitä niitä 5 minuuttia matalassa lämpötilassa. Lisää lämpöä ja anna kiehua seuraavat 5 minuuttia vielä niin, että ne karamelisoituu.
  7. Paistetut makkarat: Halkaise makkarat kahtia
  8. Paista makkarat noin 5 minuuttia pannulla, aina välillä kääntäen niitä.
  9. Puolukkahiilloke: Laita kaikki ainekset pieneen mikroaaltouunikestävään kuhoon
  10. Laita ne 1-2 minuutiksi mikroon.
  11. Rapea lehtikaali: Huuhtele lehtikaali ja kuivaa ne papreilla
  12. Laite ne kulhoon ja lisää oliiviöljyä ja suolaa päälle. Sekoita
  13. Aseta maustettu ja öljytty lehtikaali leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista ne 200 C uunissa noin 7 minuuttia, kunnes ne ovat rapeat
  14. Ripottele lehtikaalipaloja/muruja valmiin annoksen päälle.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit