Grillattu possu

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Grillattu possun poski

Grillattu kassler haudutetaan kypsäksi soijaisessa liemessä ja viimeistellään grillaamalla. Tällä annoksella nautinnollinen herkkuhetki on taattu. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4

Ainekset

  • 1 pkt Maatiaispossun kassler
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl pippurisekoitusta
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 4 dl lihalientä
  • 5 dl pilkottuja juureksia (porkkana, selleri, lanttu, palsernakka)
  • 1 sipuli
  • 1 chili
  • 1 dl oman valinnan mukainen grillikastike tarjoiluun

Tee näin

  1. Leikkaa kassler paksuiksi pihveiksi. Mausta pihvit ja anna seistä huoneenlämmössä 30 minuuttia.
  2. Ruskista pihvt öljyssä, siirrä sen jälkeen lihat paistinpannulta uunivuokaan. Kaada lihaliemi vuokaan ja lisää pilkotut juurekset, sipuli ja chili. Peitä vuoka kannella tai foliolla. Paista uunissa 150 asteessa noin 2-2,5 tuntia. Anna jäähtyä
  3. Nosta lihapalat liemestä, sivele grillikastikkeella ja grillaa
  4. Tarjoile marinoitujen vihannesten kanssa.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä