Hapankorppukakku

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Hapankorppukakku 1

Haluaisitko kokeilla vähän jotakin erilaista? Hapankorppukakku maksapasteijatäytteellä ei ole ihan tavallisimmasta päästä. Herkullista kylläkin. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

12 45 min

Ainekset

  • 500 g hapankorppuja
  • 50 g sulatettua voita
Täyte:
  • 5 liivatehteä
  • 1 rkl kiehuvaa vettä
  • 2 prk kermaviiliä
  • 1 prk Snellmanin Maksapasteijaa
  • 1 dl vaahdotettua kuohukermaa
  • 200 g Snellmanin Ohuen ohutta kalkkunafilettä
  • 1 tuorekurkku tai etikkakurkku kuutioina
  • 1 dl mietoa ja makeaa chilikastiketta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Tee näin

  1. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle pohjankokoinen leivinpaperin pala. Hienonna hapankorput ja sekoita voisulan kanssa. Taputtele seos pohjalle
  2. Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 min. Purista vesi pois ja liuota kiehuvaan veteen
  3. Sekoita pasteija, kermaviili, kermavaahto, hienonnettu kinkku, kuutioitu kurkku, chili, liivateseos sekä loput aineet. Kaada täyte vuokaan, peitä kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään
  4. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluvadille ja koristele.
Snellman Tuotteet

”Maksatuotteita meillä täällä Pietarsaaressa tehdään moneen makuun. On makkaraa, pasteijaa ja pateeta. Makuhan se näissäkin ratkaisee, joten pääraaka-aineet tulevat aina omilta perhetiloiltamme. Natriumglutamaattia tai kamaraa meillä ei ole tapana käyttää. Vähälaktoosisiakin nämä ovat, vaikka maitoa lisätäänkin maksan makua pehmentämään.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä