Hedelmäsalsa

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Hedelmäsalsa 1

Hedelmäsalsa sopii loistavasti lisukkeeksi grillatulle lihalle. Näin saat annokseesi sopivassa suhteessa raikkautta, mureutta ja herkullisia makuja. Muista kuitenkin antaa hedelmäsalsan tekeytyä puolisen tuntia ennen tarjoilua. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

6

Ainekset

  • 1 pieni meloni
  • 1 mango
  • 2 kiwiä
  • 1 punasipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 dl silputtua korianteria
  • 1 dl kookosmaitoa
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä

Tee näin

  1. Kuori ja pilko hedelmät suurehkoiksi paloiksi. Valuuta jos meloni on vetinen. Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise chili ja poista siemenet, pilko pieneksi. Silppua korianteri. Lämmitä kookosmaitoa hieman että saat siitä tasaisen nesteen, älä keitä. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta ja anna tekeytyä puolisen tuntia.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä