Herkulliset leipäset

Herkulliset leipäset

Herkulliset leipäset käyvät sekä juhlapöydän tarjoilusta että arki-iltapalasta. Mikä parasta, ne ovat todella nopea valmistaa. Valitse vain mieleisesi Snellmanin leikkeleistä ja yhdistä ne lempijuustoosi makeahkon leivän päälle ja herkkuhetki on valmis!

4 15 min

Ainekset

  • Maalahden limppua tai saaristolaisleipää
  • margariinia
  • 1 pkt juustoa
  • yrttejä koristeluun
  • 1 pkt Snellmanin leikkeleitä

Herkulliset leipäset — Ohje

  1. Leikkaa limppu kolmioiksi ja levitä leipäpaloille margariinia.
  2. Leikkaa juusto arpakuution kokoisiksi paloiksi.
  3. Taittele päälle viipale leikkelettä ja lisää sen päälle juustopala.
  4. Kiinnitä cocktailtikulla ja koristele yrtinoksalla.

Vinkki!

Helpon herkkuhetken tarpeeseen kokeile myös club sandwich -reseptiämme. Pekonia ja kalkkunaa paahdetun leivän välissä!

Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit