Perinteiset hot dogit

Perinteinen hot dog

Tämä resepti on ajankohtainen kesällä ja talvella, sillä hot dogit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämä hot dog -resepti koostuu yksinkertaisuudestaan herkullisesta Kunnon nakkimakkarasta, mausteisesta majoneesista sekä itsetehdystä sinihomejuustokastikkeesta. Halutessasi voit viedä hot dogisi seuraavalle tasolle valmistamalla hot dog -sämpylätkin itse!

Mutta ottaako Kunnon nakkimakkara juustolla vai ilman – siinä pulma. Onneksi tämä hodariresepti toimii molemmilla. Ja kun kaipaat vaihtelua, näihin perinteisiin hot dogeihin sopivat hyvin myös All Natural -tuotteet. Kokeile esimerkiksi mausteista Chorizoa tai mehevää Kebabmakkaraa!

Herra Snellmanin perinteisten hot dogien resepti, ole hyvä!

4 45 min

Ainekset

  • 1 kunnon nakkimakkara
  • 1 hot dog -sämpylä
Mausteinen majoneesi
  • 2 sipulia
  • 1 paprika kuutioituna
  • 2 rkl tuoretta persiljaa
  • 2 dl majoneesia
  • 150 g smetanaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 tl valkosipulijauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 ripaus kuivattua chiliä
  • 1 ripaus suolaa
Sinihomejuustokastike
  • 75 g sinihomejuustoa muruina
  • 200 g crème fraichea
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus sokeria
  • 1 ripaus ruohittua mustapippuria

Perinteiset hot dogit — Ohje

  1. Leikkaa sipulit lohkoiksi ja paista pannulla kullankeltaisiksi
  2. Kuumenna nakit höyryssä ja hot dog -sämpylät esim. mikrossa
  3. Kokoa hot dogit asettamalla nakki avatun sämpylän pohjalle. Lisää päälle jompikumpi kastikkeista tai vaikka molemmat
  4. Laita lopuksi reilusti paistettua sipulia päälle. Voit jättää sipulin halutessasi kokonaan pois tai nauttia hot dogin sinapin, ketsupin ja kurkkusalaatin kera
  5. Nauti heti ja varaa reilusti lautasliinoja syöntihetkeä varten!
Mausteinen majoneesi:
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla, valkosipulijauheella sekä maun mukaan chilijauheella. Tarjoile hot dogien kanssa.
Sinihomejuustokastike:
  1. Sekoita sinihomejuustomurut crème fraichen sekaan. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Lisää joukkoon lopuksi rouhittua mustapippuria. Tarjoile hot dogien kanssa.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit