Iso nakkipiilo

Iso nakkipiilo

Iso ja ruokaisa muunnelma tutun nakkipiilon reseptistä. Tällä täytät kätevästi nälkäisemmätkin vatsat! Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

6

Ainekset

Taikina
  • 20 g hiivaa
  • 2 dl lämmintä maitoa
  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
Täyte
  • 1 pkt Kunnon kuoreton nakki
  • 100 g mozzarellajuustoa
  • 6 aurinkokuivattua tomaattia

Iso nakkipiilo — Ohje

  1. Tee taikina ja anna kohota hetken. Pilko nakit ja aurinkokuivatut tomaatit, viipaloi juusto. Kauli taikina levyksi ja lisää täytteet.
  2. Kääri rullalle tai taittele levyksi. Voitele maidolla ja paista 225 asteessa noin 20-30 min. Sivele kuuma leipä maidolla. Tarjoile lämpimänä.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit