Iso nakkipiilo
Iso ja ruokaisa muunnelma tutun nakkipiilon reseptistä. Tällä täytät kätevästi nälkäisemmätkin vatsat! Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!
6
Ainekset
- Taikina
-
- 20 g hiivaa
- 2 dl lämmintä maitoa
- 3.5 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- Täyte
-
- 1 pkt Kunnon kuoreton nakki
- 100 g mozzarellajuustoa
- 6 aurinkokuivattua tomaattia
Iso nakkipiilo — Ohje
-
- Tee taikina ja anna kohota hetken. Pilko nakit ja aurinkokuivatut tomaatit, viipaloi juusto. Kauli taikina levyksi ja lisää täytteet.
- Kääri rullalle tai taittele levyksi. Voitele maidolla ja paista 225 asteessa noin 20-30 min. Sivele kuuma leipä maidolla. Tarjoile lämpimänä.
“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”
Tore, tuotekehittäjä