Italialainen yllätys

Italialainen yllätys

Italialainen yllätys – mutta mikä ihmeen yllätys siinä piileskelee? Testaa ja koe se itse. Tämä herkkuleipä on onneksi nopea valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 20 min

Ainekset

  • 4 tasapintaista sämpylää
  • 100 g Herra Snellmanin Kunnon pekonia
  • 100 g Herra Snellmanin Kevytmeetvurstia
  • 5 herkkusientä
  • 1 paprika
  • 2 rkl hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 pieni purjo
  • 1 kynsi valkosipulia
  • 200 g yrteillä maustettua tuorejuustoa

Italialainen yllätys — Ohje

  1. Kuutioi ja paista pekoni
  2. Suikaloi purjo ja meetvursti ja lisää ne pannulle
  3. Kuutioi sienet ja paprika. Lisää nekin pannulle ja paista hetken
  4. Anna paistettujen kasvisten jäähtyä
  5. Sekoita kaikki ainekset tuorejuuston kanssa. Mausta pippurilla ja valkosipulilla
  6. Laita ainekset leivän väliin ja grillaa voileipägrillillä.
  7. Vinkki: Voit myös paahtaa sämpylät ja lisätä täytteen väliin.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit