Karmellisoitu pekoni

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Karmellisoitu pekoni

Suolainen pekoni yhdistettynä makeaan luo koukuttavan makuyhdistelmän. Karamellisoitu pekoni on rapean maukas lisä kesän salaatteihin.

8-10 30 minuuttia

Ainekset

  • 1 pkt (150g) pekonia
  • 0,5 dl ruokosokeria
  • ripaus mustapippuria

Tee näin

  1. Levitä uunipellille leivinpaperi. Nosta leivinpaperille paistoritilä ja levitä pekonit uuniritilälle.
  2. Ripottele pekoneille ruokosokeria ja halutessasi rouhi päälle hieman mustapippuria.
  3. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia rapeiksi ja anna jäähtyä. Käytä salaateissa ja leipien täytteenä.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä