Kinkku-bulgursalaatti

Kinkku-bulgursalaatti 1

Kinkku-bulgursalaatti on loistava välipala tai eväs esimerkiksi töihin. Kinkku-bulgursalaatti on sopivan ruokaisa, herkullinen ja kevyt. Tätä salaattia on helppo muokata vastaamaan paremmin omia mieltymyksiään. Voit esimerkiksi halutessasi vaihtaa raaka-aineita vastaavanlaisiin tai jättää jotain huoletta kokonaan poiskin. Herkullinen kinkku-bulgurisalaatti, ole hyvä!

4 60 min

Ainekset

  • 1 pkt Ohuen ohut kinkku
  • 3 dl bulguria
  • 0.5 kasvisliemikuutiota
  • 3 dl kikherneitä
  • 0.5 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 raastettua sitruunan kuorta
  • 2 rkl silputtua persiljaa
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 1 punainen paprika

Kinkku-bulgursalaatti — Ohje

  1. Keitä bulguri pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemikuution kanssa. Lisää joukkoon kikherneet
  2. Kaada seos salaattikulhoon ja lisää joukkoon suikaloitu kinkku, öljy, sitruunan kuori ja mehu, viinietikka, persilja, valkosipuli, suola ja pippuri
  3. Anna salaatin maustua samalla kun bulguri jäähtyy
  4. Leikkaa paprika kuutioiksi ja lisää salaatin joukkoon.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit