Maksapasteijanapit

Maksapasteijanapit 1

Vielä yksi, vielä yksi, vielä yksi… Näitä maksapasteijanappeja voisi syödä vaikka kuinka monta. Onneksi tämä herkku valmistuu helposti. Pääset sitten nopeasti herkullisten makujen pariin. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

20 20 min

Ainekset

  • 1 prk Herra Snellmanin Maksapasteijaa
  • 1 prk pippurituorejuustoa
  • 1 prk crème fraichea
  • 1 pkt Jälkiuuninappeja
  • 1 prk Karpalohyytelöä

Maksapasteijanapit — Ohje

  1. Sekoita puolet maksapasteijaa ja puolet tuorejuustoa tai crème fraichea
  2. Pursota tai lusikoi seos jälkiuuninapin päälle ja koristele haluamallasi tavalla.
Snellman Tuotteet

”Maksatuotteita meillä täällä Pietarsaaressa tehdään moneen makuun. On makkaraa, pasteijaa ja pateeta. Makuhan se näissäkin ratkaisee, joten pääraaka-aineet tulevat aina omilta perhetiloiltamme. Natriumglutamaattia tai kamaraa meillä ei ole tapana käyttää. Vähälaktoosisiakin nämä ovat, vaikka maitoa lisätäänkin maksan makua pehmentämään.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit