Mansikkaiset kalkkunanfileetacot

Mansikkaiset kalkkunanfileetacot 1

Tässä hieman erilainen näkemys tacoista, todella hyvää näinkin. Mansikkaiset kallkunanfileetacot ovat nopea valmistaa. Täten pääsetkin mahdollisimman vaivatta nauttimaan upeista mauista. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 20 min

Ainekset

  • 2 pkt Ohuen ohut kalkkunanfilee
  • 200 g mansikoita
  • ananaskirsikoita
  • 1 mango kuutioituna
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 ruukkua korianteria hienonnettuna
  • 1 limen mehu
  • mustapippuria
  • 1 rkl sweet chili-kastiketta
  • 14 Tex mex mini taco tubs -maissikuoria

Mansikkaiset kalkkunanfileetacot — Ohje

  1. Sekoita oliiviöljyyn korianterisilppu, mustapippuria, limen mehu ja sweet chili -kastike (voit halutessasi lisätä myös valkosipulia).
  2. Lisää mansikat ja mangopalat kastikkeeseen.
  3. Asettele maustetut palat kalkkunafileen kanssa minitacoille.
  4. Tarjoile illanistujaisissa alkupalana, naposteltavana tai buffet-pöydän osana.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit