Pekoni-pippuripossu

Pekoni-pippuripossu

Pekoni-pippuripossu on maukas ja helpohko ruoka. Sopii arkeen ja juhlaan. Pekoni-pippuripossu toimii loistavasti vaikkapa ristikko- tai lohkoperunoiden kanssa. Tottakai voit tehdä ruokaisan ja täyttävän annoksen yhdistämällä pekonikääreet raikkaaseen vihersalaattiin tai kirpakkaan Coleslaw-salaattiin.

4-6

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Maatiaispossun sisäfilee
  • 1,5 pkt Snellman Kunnon Pekonia 150 g
  • 0,5 dl ketsuppia
  • 1 tl suolaa
  • 2-3 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
  • 0,5 ruukkua lipstikkaa tai 1 ruukku lehtipersiljaa
Voiteluun:
  • 0,25 dl ketsuppia
  • 1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun:
  • 2 dl paksua jogurttia
  • 1 tl raastettua sitruunan kuorta
  • 1 rkl sitruunasta puristettua mehua

Pekoni-pippuripossu — Ohje

  1. Leikkaa kalvottomaksi putsattu possun sisäfilee parin sentin paloiksi. Sekoita ketsuppi, suola, mustapippuri ja yrtistä riivityt lehdet. Lisää possupalat joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua 10 minuuttia.
  2. Kääräise maustuneet possupalat pekoniviipaleisiin. Paista pannussa keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapsakkaa ja possunfilee kypsää, sipaise paloihin pippurilla maustettua ketsuppia paiston aikana.
  3. Tarjoa sitruunalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit