Pekoni-pippuripossu
Pekoni-pippuripossu on maukas ja helpohko ruoka. Sopii arkeen ja juhlaan. Pekoni-pippuripossu toimii loistavasti vaikkapa ristikko- tai lohkoperunoiden kanssa. Tottakai voit tehdä ruokaisan ja täyttävän annoksen yhdistämällä pekonikääreet raikkaaseen vihersalaattiin tai kirpakkaan Coleslaw-salaattiin.
4-6
Ainekset
-
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun sisäfilee
- 1,5 pkt Snellman Kunnon Pekonia 150 g
- 0,5 dl ketsuppia
- 1 tl suolaa
- 2-3 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
- 0,5 ruukkua lipstikkaa tai 1 ruukku lehtipersiljaa
- Voiteluun:
-
- 0,25 dl ketsuppia
- 1 tl karkeaksi rouhittua mustapippuria
- Tarjoiluun:
-
- 2 dl paksua jogurttia
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
- 1 rkl sitruunasta puristettua mehua
Pekoni-pippuripossu — Ohje
-
- Leikkaa kalvottomaksi putsattu possun sisäfilee parin sentin paloiksi. Sekoita ketsuppi, suola, mustapippuri ja yrtistä riivityt lehdet. Lisää possupalat joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua 10 minuuttia.
- Kääräise maustuneet possupalat pekoniviipaleisiin. Paista pannussa keskilämmöllä, kunnes pekoni on rapsakkaa ja possunfilee kypsää, sipaise paloihin pippurilla maustettua ketsuppia paiston aikana.
- Tarjoa sitruunalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.
“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”
Robert, tuotekehittäjä