Pulled pork

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Pulled pork 1

Herra Snellmanin pulled pork on niin mehevää, että se ihan sulaa suuhun.

Pulled pork sopii niin hampurilais-ja hodarisämpylöiden, kuin tortillalättyjen väliin. Voit valmistaa pulled porkin, kuten tässä ohjeessa, possun kasslerista tai lavasta – kunhan maltat marinoida lihaa yön yli niin saat varmasti murean lopputuloksen!

4

Ainekset

  • 800 g Maatiaispossun kassler
Marinadi
  • 1 dl ruokosokeria
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 2 tl chilijauhetta
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl mustapippuria
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 0.5 pulloa tummaa lageria
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 0.5 dl siirappia
  • 0.5 dl BBQ-kastiketta

Tee näin

  1. Sekoita aineksista marinadi ja laita liha marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa muovipussissa yön yli
  2. Työnnä lihaan paistomittari ja asettele liha uunivuokaan. Kaada loppu marinadi lihan päälle
  3. Paista 120 asteisessa uunissa kunnes paistomittari näyttää 93 astetta (noin 5 tuntia)
  4. Ota liha uunista ja anna tekeytyä foliossa noin puoli tuntia
  5. Revi liha kahdella haarukalla tai käsin
  6. Tarjoile pulled pork hampurilaisen täytteenä tai esimerkiksi uuniperunoiden kera. Lusikoi joukkoon reilusti maukasta pulled pork -kastiketta.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

MIKÄ IHMEEN PULLED PORK?

Pulled pork kuuluu amerikkalaisten bbq-herkkuihin ja on yleensä pitkään kypsytettyä possun kassleria tai lapaa. Mausteseos vaihtelee riippuen missä päin maata tämä valmistetaan.

Perimmäinen ajatus on kypsentää possunliha hitaasti niin mureaksi, että sen voi repiä käsin tai haarukalla. Perinteisesti tämä syödään sämpylän täytteenä, meillä tällä kertaa uuniperunoiden kera.

Muita reseptejä