Quesadillat

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Quesadillat

Quesadilla on saanut nimensä juustosta, joka paistettaessa sulaa ja sitoo tortillalettujen välissä olevat täytteet yhteen. Uutta makua tähän nopeaan herkkuun antaa Kunnon pekoni. Tämä meksikolainen herkku on mitä erinomaisinta ruokaa nautittavaksi ystävien kanssa.

12

Ainekset

  • 150 g Kunnon pekonia
  • 6 isoa tortillaa
  • 150 g tuore- tai sulatejuustoa
  • ½ dl vahvaa chilikastiketta
  • 1 dl ruohosipulia silputtuna
  • 1 dl ohuita kesäkurpitsaviipaleita
  • 1 dl juustoraastetta
  • ½ dl paahdettua sipulia
  • 2 rkl öljyä
Avokado-sipulisalsa
  • 1 syöntikypsä avokado
  • 1 pieni punasipuli
  • 100g makeita kirsikkatomaatteja
  • 3 rkl kapriksia liemineen
  • suolahiutaleita, mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl viinietikkaa

Tee näin

  1. Leikkaa pekoniviipalenippu keskeltä kahtia ja paista palat rapeiksi. Levitä tortillat työlaudalle ja voitele ne tuore- tai sulatejuustolla.
  2. Valuta chilikastiketta mausteeksi juuston päälle. Ripottele ruohosipulisilppu kolmelle tortillalle juuston päälle.
  3. Lisää juustohöylällä vuollut ohuet kesäkurpitsaviipaleet, juustoraaste ja paahdettu sipuli sekä pekonipalat päälle.
  4. Aseta loput kolme tortillaa täytteiden päälle niin, että juusto-chilikastikepuoli on täytteitä vasten.
  5. Paista tortillat samassa pannussa kuin pekonit, molemmilta puolita kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Käytä tarvittaessa tilkka öljyä paistamiseen.
  6. Jäähdytä hetki. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja nauti avokado-sipulisalsan kanssa.
Avokado-sipulisalsa
  1. Kuutioi avokadon hedelmäliha, silppua sipuli ja paloittele kirsikkatomaatit. Yhdistä aineet ja anna maustua vartti.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä