Raikas feta-salamileipänen

Raikas feta-salamileipänen 1

Raikas feta-salamileipänen piristää päivääsi!

4 15 min

Ainekset

  • 4 vehnäsämpylää
  • margariinia
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 100 g fetajuustoa
  • 16 viipaletta Snellmanin Kotimaista Kevytmeetvurstia
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 1 ripaus oliiviöljyä
  • ituja

Raikas feta-salamileipänen — Ohje

  1. Kuutioi feta tai käytä valmiita kuutioita. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Voitele leivät margariinilla ja asettele meetvurstiviipaleet leiville. Asettele feta ja tomaatit leiville. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Koristele iduilla.

Vinkki!

Raikas feta-salamileipänen piristää päivääsi!

Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit