Rukiinen eväshalko

Rukiinen eväshalko 1

Metsään menossa? Pakkaa eväskoriin reilu, rukiinen eväshalko eikä nälkä pääse taatusti yllättämään. Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4 45 min

Ainekset

  • 500 g valmista ruisleipätaikinaa tai valmista pakaste-ruistaikinaa
  • 270 g Snellmanin Ohuen Ohut ylikypsä palvikinkku (1 pkt)
  • 1 pkt pekonia, suikaloituna
  • vähän voita

Rukiinen eväshalko — Ohje

  1. Kauli taikina noin 25 x 30 cm levyksi. Levitä paloiteltu ylikypsä kinkku ja pekoni levylle
  2. Kääri levy rullalle pidemmältä sivulta. Sulje sauma ja päät vedellä. Aseta rulla leivinpaperille saumapuoli alaspäin
  3. Paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Jos rulla tummuu pinnalta liikaa, kääri paistos leivinpaperiin paiston aikana
  4. Ota rulla uunista ja voitele se voi-vesi (tai maito) -seoksella. Kääri rulla leivinpaperiin ja lisäksi kaksinkertaiseen folioon
  5. Anna muhia uunin jälkilämmössä vielä noin tunnin. Tarjoile hiukan jäähtyneenä ja pehmenneenä.

Vinkki!

Jos tuhdit leivät maistuvat, kokeile club sandwich -ohjettamme.

Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit