Tzatsiki-kalkkunaleipä

Tzatsiki-kalkkunaleipä 1

Tämä herkkuleipä on onneksi nopea valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 15 min

Ainekset

  • 1 kurkku
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl kreikkalaista jogurttia (kiinteää, maustamatonta jogurttia)
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
  • 4 kokojyväsämpylää
  • margariinia
  • salaattia
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 pkt Kotimainen palvikalkkuna

Tzatsiki-kalkkunaleipä — Ohje

  1. Raasta kurkku. Aseta se siivilään valumaan noin 15 minuutiksi. Purista valkosipulin kynsi ja sekoita se jogurtin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita raastettu kurkku jogurtin joukkoon. Halkaise leivät ja voitele ne. Asettele salaatinlehdet leivälle. Asettele kalkkunaleikkeleet leivälle.
  3. Laita nokare tzatsikia päällimmäiseksi ja lisää oliiveja leivälle.
Leikkeleet-Perinteiset leikkeleet

”Perinteiset leikkeleet on olleet suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen ja siksi me halutaan tehdä ne niin hyvin kuin osataan. Natriumglutamaatti me jätettiin kokonaan pois jo vuosia sitten ja alettiin käyttämään enemmän suomalaista lihaa. Näitähän löytyy ilman savustusta ja sitten myös aidoilla leppälastuilla savustettuna.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit