Valkosipulileike-pinaattisalaatti

Valkosipulileike-pinaattisalaatti 1

Kulhollinen vihreää ja punaista. Herra Snellmanin valkosipulileike kruunaa komeuden.

4 30 min

Ainekset

  • 2 pkt Herra Snellmanin valkosipulileikettä
  • 6 tomaatteja
  • 1 ripaus mustapippurirouhetta
  • 200 g tuoretta pinaattia

Valkosipulileike-pinaattisalaatti — Ohje

  1. Suikaloi valkosipulileikkeet ja paista suikaleet pannulla.
  2. Viipaloi tomaatti noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista tomaattiviipaleet pannulla öljyssä molemmilta puolilta. Mausta mustapippurilla.
  3. Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu, basilika ja sokeri.
  4. Jaa pinaatti ja pavut lautasille. Asettele päälle paistetut leikkelesuikaleet ja tomaattiviipaleet. Ripottele päälle parmesaanijuustoa.
  5. Kaada kastiketta salaatin päälle.
Leikkelemakkarat

“Nämä leikkelemakkarat on meidän perinteikkäimpiä tuotteita ja onpa näille myönnetty ihan kansainvälisiä palkintojakin. Hyvä maku on tietenkin se pääasia ja siksi me ei laiteta näihin esimerkiksi natriumglutamaattia tai kamaraa. Suomalaisen käsinleikatun lihan määrässä ei sen sijaan säästellä.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit