Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Maksatuotteet
  • Maalaismaksapasteija

Maalaismaksapasteija

Rated 4.00 out of 5 based on 1 customer rating
Herra Snellmanin maksamakkara 3
Maalaismaksapasteija 3

”Maalaismaisemat, viljava maa ja hieman Maalaismaksapasteijaa. Siinä mielikuvaa kerrakseen. Maalaismaksapasteija sisältää 27 % porsaanmaksaa, jonka pienet palat piristävät kokonaisuutta. Maustettu perinteisillä mausteilla. Ihanan makuinen pasteija” – Päivi, pakkaaja

Lihapitoisuus

24 %

Paino

150 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 1174 kJ / 280 kcal
Rasva: 23 g
- josta tyydyttynyttä: 9.1 g
Hiilihydraatit: 5.5 g
- josta sokereita: 0.4 g
Ravintokuitu: 0.2 g
Proteiini: 11 g
Suola: 2 g
Laktoosi: 0 g / 100 g

Ainekset

Porsaanmaksa (27%) (alkuperä Suomi), lihaliemi (vesi, porsaanluu- ja liha, sipuli, mausteet (mm. mustapippuri, laakerinlehti)), porsaanliha (24%) (alkuperä Suomi), silava, perunajauho, suola, maltodekstriini, mausteet (meirami, basilika, maustepippuri, valkosipuli, kaneli, rosmariini), sokeri, glukoosi, hapettumisenestoaine (E300), aromit (mm. vanilliini, inkivääri), säilöntäaine (E250).

Ominaisuudet

  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Voimakassuolainen
Snellman Tuotteet

”Maksatuotteita meillä täällä Pietarsaaressa tehdään moneen makuun. On makkaraa, pasteijaa ja pateeta. Makuhan se näissäkin ratkaisee, joten pääraaka-aineet tulevat aina omilta perhetiloiltamme. Natriumglutamaattia tai kamaraa meillä ei ole tapana käyttää.

Ove, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara liemellä

Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara

Ruohosipulimaksapasteija 3

Ruohosipulimaksapasteija

Karpalomaksapasteija

Karpalomaksapasteija

Kevyt maksamakkara 2

Kevyt maksamakkara

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 60 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te