Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Grillaus
    • Joulukinkun paisto
    • Kaikki joulukinkusta
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Maksatuotteet
  • Ruohosipulimaksapasteija

Ruohosipulimaksapasteija

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Herra Snellmanin maksamakkara 3
Ruohosipulimaksapasteija 3

”Kesämuistoja vuoden ympäri Herra Snellmanin Ruohosipulimaksapasteijalla. Helppo levittää, helppo avata. Vain suomalaista porsaanlihaa.” – Päivi, pakkaaja

Lihapitoisuus

30 %

Paino

150 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 1190 kJ / 285 kcal
Rasva: 23.00g
- josta tyydyttynyttä: 8.80g
Hiilihydraatit: 5.10g
- josta sokereita: 2.10g
Ravintokuitu: 0.30g
Proteiini: 13.00g
Suola: 2.00g
Laktoosi: 0.00g / 100g

Ainekset

Porsaanliha (30%) (alkuperämaa Suomi), porsaanmaksa (29%) (alkuperämaa Suomi), lihaliemi (vesi, porsaanluu- ja liha, sipuli, mausteet (mm. maustepippuri, laakerinlehti), silava, perunajauho, suola, sokeri, porsaan sidekudosproteiini, ruohosipuli, mausteuutteet (muskottikukka, muskottipähkinä, mustapippuri) aromit (mm. vanilliini), hapettumisenestoaine (E300), kardemumma, säilöntäaine (E250).

Ominaisuudet

  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Voimakassuolainen
Snellman Tuotteet

”Maksatuotteita meillä täällä Pietarsaaressa tehdään moneen makuun. On makkaraa, pasteijaa ja pateeta. Makuhan se näissäkin ratkaisee, joten pääraaka-aineet tulevat aina omilta perhetiloiltamme. Natriumglutamaattia tai kamaraa meillä ei ole tapana käyttää.

Ove, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Viipaloitu herkkumaksamakkara liemellä

Viipaloitu herkkumaksamakkara

Maksapasteija 4

Maksapasteija

Kevyt maksamakkara 2

Kevyt maksamakkara

Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara liemellä

Viipaloitu Aurinkokuivattu tomaatti Maksamakkara

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset