Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Pihvit
  • Maatiaispossun pluma n. 300 g

Maatiaispossun pluma n. 300 g

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Pihvit
Pluma av lantgris ca. 300 g 1

Pluma on yksi porsaan mehukkaimmista osista, sen ominaispiirteitä ovat suhteellisen voimakas ja täyteläinen maku. Sen voi paistaa hyvin nopeasti grillaten tai pidempään hauduttaen eikä se kuivu ylikypsäksi valmistettunakaan. Herra Snellmanin maatiaispossun pluman voi jättää huoletta uuniin vaikkapa kasvisten kera. Pluma tehdään aina suomalaisesta lihasta, Snellmanin perhetiloilta.

Ominaisuudet

Lihapitoisuus

100 %

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 1197 kJ/ 289 kcal
Rasva: 24.50 g
- josta tyydyttynyttä: 9.50 g
Hiilihydraatit: 0.00 g
- josta sokereita: 0.00 g
Ravintokuitu: 0.00 g
Proteiini: 16.00 g
Suola: 0.10 g *
Laktoosi: 0.00g / 100g

* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihassa luontaisesti esiintyvästä natriumista

Ainekset

Suomalainen porsaanliha. Alkuperä: Suomi.


Valmistusehdotus

Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Mausta. Grillaa n. 7-10 min/puoli tai paista kuumalla pannulla 1-2 min/puoli ja kypsennä uunissa 175 asteessa n. 15 min kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Anna lihan vetäytyä folion alla n. 5 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Ylikypsää possun plumaa ja coleslaw 1
Maatiaispossun pluma n. 300 g

Ylikypsää possun plumaa ja coleslaw-salaattia

3 h

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Maatiaispossun fileepihvi, 5 kpl 2

Maatiaispossun fileepihvi, 5 kpl

Maatiaispossun secreto n. 400 g 1

Maatiaispossun secreto n. 400 g

Ohut Lime-Chili Kasslerpihvi 500 g

Ohut Lime-Chili Kasslerpihvi 500 g

Maatiaispossun kypsä spare ribs BBQ n. 700 g

Maatiaispossun kypsä spare ribs BBQ n. 700 g

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset