Maatiaispossun pluma n. 300 g
Pluma on yksi porsaan mehukkaimmista osista, sen ominaispiirteitä ovat suhteellisen voimakas ja täyteläinen maku. Sen voi paistaa hyvin nopeasti grillaten tai pidempään hauduttaen eikä se kuivu ylikypsäksi valmistettunakaan. Herra Snellmanin maatiaispossun pluman voi jättää huoletta uuniin vaikkapa kasvisten kera. Pluma tehdään aina suomalaisesta lihasta, Snellmanin perhetiloilta.
Ominaisuudet
Lihapitoisuus
100 %
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 1197 kJ/ 289 kcal
Rasva: 24.50 g
- josta tyydyttynyttä: 9.50 g
Hiilihydraatit: 0.00 g
- josta sokereita: 0.00 g
Ravintokuitu: 0.00 g
Proteiini: 16.00 g
Suola: 0.10 g *
Laktoosi: 0.00g / 100g
* Suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihassa luontaisesti esiintyvästä natriumista
Ainekset
Suomalainen porsaanliha. Alkuperä: Suomi.
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Mausta. Grillaa n. 7-10 min/puoli tai paista kuumalla pannulla 1-2 min/puoli ja kypsennä uunissa 175 asteessa n. 15 min kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Anna lihan vetäytyä folion alla n. 5 min. Viipaloi ohueksi poikkisyin.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Runsasproteiininen
“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”
Ove, tuotekehittäjä
Lisää arvio