Siirry sisältöön
Huippuosaaja haussa: Tuoteryhmäpäällikkö

Huippuosaaja haussa: Tuoteryhmäpäällikkö

Snellmanin Lihanjalostus vahvistaa organisaatiotansa, oletko sinä meidän uusi

tuoteryhmäpäällikkömme?

Laajennamme markkina-asemaamme ja etsimme nyt intohimoista tuoteryhmäpäällikköä hallinnoimaan tuotteistoamme. Tuoteryhmäpäällikön tehtävänä on varmistaa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä tuotteiston kilpailukyky, kannattavuus ja kuluttajalähtöisyys.

Vastuualueesi Snellmanilla tulee olemaan tuorelihan ja ruokamakkaroiden tuotealueet, joista vastaat yhdessä organisaation muiden avainhenkilöiden kanssa. Tehtävässä sinua tukee sankka joukko kokeneita, omistautuneita ja osaavia elintarvikealan ammattilaisia.

Tässä työssä tarvitset aidosti kaikkia aistejasi navigoidessasi perinteikkään perheyrityksen tuotekehitystä kuluttajalähtöisempään suuntaan, samalla kasvattaen vastuualueittesi myyntiä ja kannattavuutta. Vastaat tuotealueen lanseerauskalenterista ja tuotekohtaisesta vuosisuunnitelmasta kaupan jaksojen mukaisesti.

Idearikkaana ihmisenä pystyt konkretisoimaan luovuutesi tuotekonsepteiksi suunnitelmallisesti ja brändinomaisesti sekä valmistelemaan niistä kaupallisesti menestyksekkäitä lanseerauksia. Vahvistat Snellman brändin asemaa kuluttajalähtöisellä tuoteryhmäjohtamisella ja lanseerauksilla sekä kehität tuotetarjontaa myös ketjukohtaisten asiakastarpeiden mukaisesti.

Olet järjestelmällinen ja taidat analyyttisten työkalujen hyödyntämisen. Kykenet sekä tuottamaan kuluttaja- ja markkinalähtöistä analyysia tuotealueista että tekemään johtopäätöksiä lanseeraus- ja kehittämispäätösten tueksi.

Toivomme, että sinulla on

  • Kauppatieteiden, markkinoinnin tai niihin liittyvän alan korkeakoulututkinto. MBA-koulutus on etu
  • Näyttöä kategorianhallinnasta, mieluiten elintarvikekaupan alalta, keskittyen brändättyihin tuotteisiin
  • Vahvat analyyttiset taidot, kyky tulkita tietoa, tunnistaa oivalluksia ja muuntaa ne toimintastrategioiksi
  • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa
  • Strategista ajattelutapaa tuloshakuisella asenteella ja kykyä sekä liiketoiminnan kasvattamiseen että tavoitteiden saavuttamiseen
  • Tarkkuutta ja organisaatiokykyä sekä vahvat projektinhallintataidot, jotka mahdollistavat useiden tehtävien hallinnan nopeatempoisessa ympäristössä
  • Kielitaitoa. Monikielisessä yrityksessä ruotsin kielen taidosta on etua

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä, kasvaa ja kehittyä vastuullisessa tehtävässä johtavassa kotimaisessa elintarvikealan yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Vakaan perheyrityksen kattavat henkilöstöedut

Työskentely voi tapahtua Snellman-konsernin toimipisteillä Pietarsaaressa tai Keravalla, työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 26.5.2024 tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Snellmanin Lihanjalostuksen markkinoinnista vastaava johtaja CMO Juuso Reinikainen juuso.reinikainen@snellman.fi  tai puhelimitse 044 7966430.