Onnen kesä kuuluu kaikille

Kesän mainosfilmillämme esiintyy lapsia erilaisissa kesämuistoissa. Tämä sai meidät miettimään miten tärkeää on, että mahdollisimman monella lapsella on mahdollisuus onnen kesään.

Syntyi ajatus Onnen kesä -kampanjasta, jonka myötä halusimme nostaa esiin neljä tärkeää työtä tekevää järjestöä ja haastaa ihmiset mukaan auttamaan vähävaraisia ja muuten enemmän onnea tarvitsevia lapsia.

Onnen kesä kuuluu kaikille 1

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Onnen kesä kuuluu kaikille 2

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tekee työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi ja edistää lasten oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen.

Onnen kesä kuuluu kaikille 3

Project liv rf haluaa luoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän vanhempien arkeen. Unelmapäivät luovat iloa ja askartelupaketit, iloiset värit, muodot sekä hahmot piristävät sairaalaoleskelua.

Onnen kesä kuuluu kaikille 4

WAU ryn mielestä jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus osallistua laadukkaaseen harrastukseen. Siksi toteutamme koulupäivän yhteydessä kaikille avointa, maksutonta, aktiivista ja hauskaa harrastustoimintaa ympäri Suomea

.

On monta tapaa auttaa

  1. Järjestöjen toimintaa voi tukea suoraan lahjoittamalla haluamansa summan tai liittymällä jäseneksi.
  2. Voit lahjoittaa myös esimerkiksi leluja, vaatteita tai omaa aikaasi vapaaehtoistyön muodossa.
  3. Lisäksi voit osallistua valitsemalla ostoskoriisi “Onnen kesä” -merkillä varustettuja kesätuotteitamme, joiden myynnistä lahjoitamme osan oheisille järjestöille.

Lahjoituskohteet

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry ohjaa lahjoituksen harrastustoiminnan tukemiseen sekä vapaa-ajan elämysten mahdollistamiseen vähävaraisille lapsille ja nuorille. Harrastustoimintaa tuemme lasten omien toiveiden perusteella ja vapaa-ajan elämyksinä tarjoamme muun muassa retkiä sekä lippuja erilaisiin aktiviteetteihin. Tätä kaikkea teemme, jotta lapsilla olisi mahdollisuus tasavertaisempaan arkeen.

Project liv rf käyttää Onnen kesä -kampanjan kautta saadun tuen pitkäaikaissairaille lapsille järjestettäviin unelmapäiviin ja värikkäisiin sairaalasisustuksiin, joilla sairaalakäynneistä tehdään mukavampia.

”To bring back a lost smile”.

MLL luo Onnen kesän jokaiselle lapselle ja nuorelle ylläpitämällä Lasten ja nuorten puhelinta. MLL:n Lasten ja nuorten puhelimeen tulee vuosittain yli 20 000 yhteydenottoa. Palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä ja erityisesti kesällä se voi olla ainoa taho, johon lapsen on helppo ottaa yhteyttä. Puheluun vastaavalla vapaaehtoisella on aina aikaa kuunnella ja auttaa lasta. Soittaminen on maksutonta eikä yhteydenotto näy puhelinlaskulla.

WAU ry edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä hyvinvointia tuomalla maksutonta ja hauskaa harrastustoimintaa koulupäivään. WAUn toimintaan on matala kynnys osallistua, ja WAU! -kerhoissa sekä ohjatuilla välitunneilla liikkuukin jo tuhansia lapsia kautta maan. WAUn tavoite on, että jokainen lapsi ja nuori saa mahdollisuuden osallistua itseään kiinnostavaan sosiaaliseen ja laadukkaaseen harrastukseen. Onnen kesä -kampanja auttaa WAU ry:tä pääsemään käynnissä olevan 10-vuotisjuhlavuotensa tavoitteeseen, miljoonaan liikutettuun tuntiin. Kampanjan avulla WAU myös mahdollistaa maksuttoman viikoittaisen liikuntaharrastuksen 1 200 lapselle.

Muuta mukavaa