Keräilykampanjan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Snellmanin Lihanjalostus Oy PL 113 68601 Pietarsaari Y-tunnus: (jäljempänä ”Järjestäjä”)

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kampanjaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät. Sama henkilö voi osallistua kampanjaan lunastamalla palkintoja erillisillä koodeilla, niin monta kertaa kuin haluaa. Samalla koodilla voi osallistua vain kerran.

KAMPANJATUOTTEET JA KAMPANJAAN OSALLISTUMINEN

Kampanjatuotteisiin kuuluvat:
✔️ Superior-kinkku
✔️ Superior-savukinkku
✔️ Grillattu broilerinfilee
✔️ Grillattu kinkku
✔️ Tosi murea keittokinkku
✔️ Tosi murea korppukalkkuna
✔️ Tosi murea korppukinkku
✔️ Tosi murea naudanpaisti
✔️ Tosi murea palvikinkku

Kampanjaan voi osallistua ostamalla kampanja-aikana kampanjatarralla varustettuja Snellman-tuotteita ja rekisteröimällä pakkausten sisäpohjasta tai tarran kääntöpuolelta löytyvät keräilykoodit kampanjasivulla. Kun osallistuja on kerännyt 10 koodia, hän voi lunastaa palkinnon (Arabian Herra Snellman-muki). Kampanjaan voi osallistua myös leikkaamalla koodit pakkauksista ja postittamalla ne omien yhteystietojensa kanssa osoitteeseen: Snellman, markkinointi, PL 113, 68601 Pietarsaari.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja on voimassa Suomessa 1.3 -30.4.2019. Koodit on syötettävä kampanjasivulle kampanja-aikana. Kampanja-ajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä.

KAMPANJAN PALKINNOT JA PALKINTOJEN LUNASTAMINEN

Keräilymukin arvo on 20 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Kampanjaan kuuluvat tuotteet on varustettu kampanjatarralla. Kun osallistuja on kerännyt tarvittavan määrän koodeja, hän voi lunastaa Arabian uniikin Herra Snellman -mukin. Mukit toimitetaan viimeistään kampanjan päätyttyä toukokuussa. Palkinnon toimitusaika on noin 4 viikkoa. Palkinto on noudettavissa lähipostissa seitsemän päivän ajan saapumisesta. Järjestäjä ei vastaa noutamattomien lähetysten uudelleen lähetyksestä tai niiden kuluista. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Käyttämättömiä palkintoja ei hyvitetä. Osallistujan tulee säilyttää käyttämänsä koodit palkinnon vastaanottamiseen asti. Mikäli keräilymukit loppuvat kesken, toimitusaika on 7 kuukautta kampanjan loppumisesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjät eivät ole vastuussa palkinnon käytön aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kampanjan osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä kampanjaan liittyvät yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kampanjaan. Näiden sääntöjen tai muiden ohjeiden vastaiset osallistumiset kampanjaan hylätään. Jos Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Järjestäjällä on oikeus hylätä kyseisen osallistujan osallistuminen kampanjaan sekä evätä palkinto. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita tai muita kuluja miltään osin. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tai muuttaa kampanjaa Järjestäjästä johtumattomien ongelmien johdosta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.