Bruchetta med kalkonfyllning

Bruschetta kalkkunatäytteellä 1

Bruchetta med kalkonfyllning, kanske?

1 20 min

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 0.5 klyfta vitlök
  • 4 skivor batong
  • 4 blad romansallad
  • 4 skivor Snellman Rökt kalkonrulle
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk grov senap
  • 0.5 dl strimlad röd paprika

Bruchetta med kalkonfyllning — Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 °C
  2. Blanda olivolja med krossad vitlök, pensla batongskivorna med vitlöksoljan, och rosta i ugn på 225 °C tills skivorna är gyllenbruna, ca 10 minuter
  3. Blanda majonnäs och senap
  4. Sätt en klick majonnäsblandning och en skiva kalkonrulle på varje batongskiva. Dekorera med paprika.
Palagg-Traditionella helköttsuppskärningar

”Traditionella smörgåspålägg har varit finländarnas favoriter genom tiderna och därför vill vi göra dem så bra vi bara kan. Natriumglutamat tog vi helt bort ur våra produkter redan för flera år sedan och började använda mer finländskt kött. Vi har både orökta smörgåspålägg och pålägg rökta med äkta alspån.”

Ove, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer