Currykalkonsallad
Tunntunna läckerheter i majonnäsblandning.
4
35 min
Ingredienser
-
- 2 dl ris
- 2 tomater
- olika salladssorter
- 1 gurka
- 1 dl djupfryst majs
- 1 dl strimlad purjolök
- 1 pkt Kalkonfilé
- persilja
- Dressing
-
- 1 tsk curry
- 3 msk lätt majonäs
- 3 msk gräddfil
- 1 nypa salt
- 1 nypa peppar
Currykalkonsallad — Gör så här
-
- Koka riset enligt anvisningen på paketet. Blanda samman alla ingredienserna till dressingen i en skål.
- Tärna kalkonfiléskivorna. Blanda sedan ihop kalkonen med de övriga ingredienser i en salladskål. Vänd ner dressningen i salladen eller servera den separat.
”Traditionella smörgåspålägg har varit finländarnas favoriter genom tiderna och därför vill vi göra dem så bra vi bara kan. Natriumglutamat tog vi helt bort ur våra produkter redan för flera år sedan och började använda mer finländskt kött. Vi har både orökta smörgåspålägg och pålägg rökta med äkta alspån.”
Ove, Produktutvecklare