Färggrann sallad med nötstek

Värikäs naudanpaistisalaatti 1

Nötstek i en färgsymfoni av majs, paprika och sallad. Takes your breath away.

4 40 min

Ingredienser

  • 2 pkt Herr Snellmans Tunntunn nötstek
  • 1 ds olja
  • 1 dl jordnötter
  • 1 färsk mynta i kruka
  • 1 tsk salt
  • 1 msk citronsaft
  • 1 salladslökar i tunna skivor
  • 1 grön paprika i skivor
  • 1 röd paprika i skivor
  • 2 romansallad i mindre bitar, i krukor
  • 1 portion kokta majskolvar, enligt eget behov

Färggrann sallad med nötstek — Gör så här

  1. Skär nötsteken i strimlor. Stek dem hastigt i olja i en het stekpanna
  2. Blanda de andra ingredienserna i en salladskål och tillsätt köttstrimlorna som avsvalnat. Servera med kokta majskolvar.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer