Kalkontacos med touch av jordgubbar

Mansikkaiset kalkkunanfileetacot 1

Mexikanskt småplock för bästa bjudningen.

4 20 min

Ingredienser

  • 2 pkt Tunntunn kalkonfilé
  • 200 g jordgubbar
  • physalis
  • 1 mango, tärnad
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 4 msk olivolja
  • 0.5 kruka koriander, finhackad
  • 0.5 lime, saften
  • 1 nypa svartpeppar
  • 1 msk sweet chili sås
  • 14 st. Tex mex minitacotubs

Kalkontacos med touch av jordgubbar — Gör så här

  1. Blanda ihop olivolja, koriander, svartpeppar, limejuice och sweet chili-sås (om du vill kan du också tillsätta vitlök)
  2. Rör ner jordgubbar och mango. Lägg såsen och kalkonfilén i tacoskalen
  3. Servera som förrätt, tilltugg eller som en bufférätt.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer