Rågbrödskanapé med leverpastej

Maksapasteijanapit 1

Små salta tilltugg som i sin läckerhet lockar till en till, och en till och en till och…

20 20 min

Ingredienser

  • 1 brk Honungsleverpastej
  • 1 brk Gräslöksleverpastej
  • 1 brk Färskost med pepparrot
  • 1 brk crème fraiche
  • 1 påse Efterugnsrågbröd, små knappar
  • 1 brk Tranbärsgelé
  • 1 brk Svartvinbärsgelé
Till garnering:
  • 1 pkt vindruvor
  • 1 pkt tranbär
  • 1 pkt jordgubbar
  • 2 kiwier
  • 1 kruka citronmeliss

Rågbrödskanapé med leverpastej — Gör så här

  1. Gör en blandning med hälften leverpastej och hälften färskost eller crème fraiche. Klicka ut röran på rågbröden och garnera fint enligt egen smak.
Leverprodukter

”Vi tillverkar leverprodukter för alla smaker här i Jakobstad. Det finns korv, pastejer och patéer. Smaken är det som avgör också i dessa produkter, därför kommer huvudingredienserna från våra egna familjegårdar. Natriumglutamat eller svål vill vi inte använda. Låglaktos är de alla dessutom, även fast vi tillsätter mjölk för att få en mildare leversmak.”

Ove, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer