Stor korvgömma

Iso nakkipiilo

Denna korvgömma stillar även en stor hunger. Smakar både åt stora och små.

6

Ingredienser

Deg
  • 20 g jäst
  • 2 dl varm mjölk
  • 3.5 dl vetemjöl
  • 2 msk olivolja
  • salt
Fyllning
  • 1 pkt Riktig skinnfri knackkorv

Stor korvgömma — Gör så här

  1. Blanda degen och låt den jäsa en stund. Skär korven i bitar, strimla tomaterna och skär osten i skivor. Kavla ut degen till en platta och sätt på fyllningen. Rulla till en rulle eller vik ihop till en platta. Pensla med mjölk och grädda i 225 grader ca 20-30 min. Pensla det varma brödet med mjölk. Servera varm tillsammans med en sallad.
Riktiga knackorvar

“Hemligheten bakom våra Riktiga knackkorvar är att de innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen. Och naturligtvis också det att vi aldrig använder maskinurbenat kött, svål – alltså grisskinn, tillsatt fosfat eller natriumglutamat. En god knackkorv känner man igen när man smakar på den och precis så är det också med Riktig knackkorv.

Tore, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer