Hoppa till innehållet
Favoriter
Inköpslista
Sök efter
Recept
Sök recept
Beställ en gratis recepttidning
Biffar
Pasta
Recept med malett kött
Snabblagad mat
Soppor
Tilltugg
Vardagsmat
Mattips
Tips för hantering av kött
Grillning
Julskinka
Matinspiration
Produkter
Sök produkter
Julens alla läckerheter
Bacon
Färskt kött
Flarn, kebab och strimlor
Korvar
Köttbullar och -biffar
Leverprodukter
Pålägg
Salamisnacks
Ansvar
Företag
Kontakt
Nyheter
Företag
Jobba på Snellman
Historia
Alla artiklar
sv
fi
sv
Suomi
Artiklar
02.12.2011
Mat på självständighets-dagen: Slottsstek
21.11.2011
Vad är färskt kött?
18.11.2011
Maletkött – räddaren i nöden under stressiga vardagar!
11.11.2011
Farsdagsmeny
07.11.2011
Vad väljer du?
31.10.2011
Vadå kötthalt?
24.10.2011
Hur blir man en yrkesskicklig köttstyckare?
17.10.2011
Tillverkning av Riktigt maletkött
03.10.2011
Tillverkning av medvurst kräver tid och yrkeskunskap
23.09.2011
Smörgåstårta med skinka
04.07.2011
Snellmans samarbete med svinproducenterna belönades
28.06.2011
Snellman och Limousin-andelslaget ingår samarbete
1
…
23
24
25
26