Hoppa till innehållet
Jobba på Snellman

Jobba på Snellman

Snellmans Köttförädling Ab

Du har kanske redan en uppfattning om vad Snellmans är? Sett en Tv-reklam? Stött på något på sociala medier? Van att se våra produkter i kött- och charkhyllan? Hur som helst, är Oy Snellman Ab ett familjeföretag från och i Jakobstad som har tillverkat högklassiga kött- och charkprodukter i över 70 år.

Alla våra produkter säljer vi i Finland under varumärket Herr Snellman. I ett större perspektiv hör Snellmans Köttförädling till Snellman-koncernen och är samtidigt dess största och äldsta delområde. Idag sysselsätter fabriken i Jakobstad cirka 1 000 personer.

Arbetsuppgifterna på Granholmen i Jakobstad är oerhört varierande. Snellmans har genom åren gjort namn om sig som en föregångare i branschen och produktutvecklingen och modet att utvecklas och jobba med ständiga förbättringar är inbyggt i vårt DNA. Företaget har även principer som man inte prutar på och strävar alltid till att tillverka rena produkter. I Snellmans produkter är kötthalten hög och inga onödiga tillsatsämnen används.

Snellmans Köttförädling samarbetar med ca 2200 producenter av griskött och nötkött, jordbrukare på den finländska landsbygden. Med hjälp yrkesskickliga producenterna på finländska familjegårdar garanteras de bästa möjliga råvarorna.

Snellmans som arbetsgivare

Att jobba på ett stabilt familjeföretag som Snellmans för med sig mycket positivt. Uppskattningen för ett väl gjort arbete är fortfarande skyhögt inom företaget och här kan du avancera på karriärstegen och utveckla dig själv med arbetsgivarens uppmuntran och stöd. Genom ett coachande ledarskap, ett aktivt gemenskapsbyggande och med det unika systemet för Tidigt stöd värnar Snellmans i allra högsta grad om sin mest värdefulla tillgång: våra anställda.

Du har många fördelar och förmåner när du jobbar hos oss – du får bland annat:

  • en konkurrenskraftig lön som alltid kommer på utsatt tid och blir dessutom del av ett till resultatet bundet bonussystem för alla anställda
  • flexibla möjligheter att planera din semester och ypperliga möjligheter att hitta sommarjobb för dina familjemedlemmar
  • förmånlig och näringsrik mat i någon av våra tre personalrestauranger samt fri tillgång till personalbutiken för ditt eget hushålls behov
  • Smartum+ förmåner som ger dig tillgång till hälsotjänster, motion och kultur
  • tillgång till personalgymmet vid Granholmen och hjälp av företagets PT med att komma igång (vid behov) och tillgång till omfattande företagshälsovård
  • understödda anskaffningskampanjer för olika motionsredskap och även en cykelförmån (i samarbete med GoByBike.fi)

LEDIGA JOBB

För tillfället har vi inga öppna tjänster att söka, men du kan alltid lämna in en öppen ansökan. Gör det nedan.


SÖK JOBB HOS OSS / ÖPPEN ANSÖKAN

På Snellman gör vi vårt bästa, det har vi gjort och det vill vi fortsätta med. Vi gör sådan mat som vi själva vill äta och vi arbetar ständigt för att utveckla den finländska livsmedelsproduktionen.

Till att nå våra mål behöver vi din hjälp, ensamma kommer vi inte långt. Kanske just du är den vi söker till vårt expanderande Snellman-team?

Sök jobb hos oss via öppen ansökan.

You can also fill in your open application in English.