Siirry sisältöön
Ura snellmanilla

Ura snellmanilla

Snellmanin Lihanjalostus Oy

Sinulla on jo ehkä jonkilainen käsitys Snellmanista. Olet ehkä nähnyt TV-mainoksen? Törmännyt meihin sosiaalisessa mediassa? Tottunut näkemään tuotteitamme liha- tai leikkelehyllyssä? Oli miten oli, Oy Snellman Ab on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia lihatuotteita yli 70 vuoden ajan.

Kotimaassa myymme kaikkia tuotteitamme Herra Snellman -tuotemerkin alla. Snellmanin lihanjalostus on osa suurempaa kokonaisuutta, Snellman-konsernia, jonka suurin ja vanhin osa-alue Lihanjalostus on. Työllistämme Pietarsaaressa noin tuhat työntekijää.

Pietarsaaren toimipisteessämme on valtava määrä erilaisia työtehtäviä. Snellman on vuosien aikana luonut mainetta alan edelläkävijänä. Tuotekehitys, halu kehittyä ja tehdä jatkuvia parannuksiaa on osa meidän ydintämme. Periaattemme on pyrkiä mahdollisimman puhtaisiin ja luonnollisiin tuotteisiin. Lihatuotteissamme on paljon lihaa ja mahdollisimman vähän lisäaineita.

Snellmanin Lihanjalostus tekee työtä yhdessä noin 2200 sian- ja naudantuottajan kanssa. He ovat suomalaisia maanviljelijöitä. Ammattitaitoiset tuottajat, suomalaiset raaka-aineet ja osaava henkilökunta ovat parhaita aineksia huippuluokan elintarvikkeiden valmistamiseksi.


snellman työpaikkana

Vakaassa perheyrityksessä työskenteleminen tuo mukanaan paljon positiivista. Työn tekemisen arvostus on yrityksessä korkealla, ja talon sisällä on mahdollista edetä urallaan toivomallaan tavalla, työnantajan tuella ja kannustuksella. Valmentamalla johtamisella, yhteisöllisyyden rakentamisella ja yrityksen ainutlaatuisella aikaisen tuen mallilla pyrimme aina pitämään huolta työntekijöistämme parhaalla mahdollisimmalla tavalla.

Snellman työpaikkana tarjoaa liäsksi monenlaisia etuja, muun muassa:

  • kilpailukykyisen palkan joka varmasti tulee ajallaan sekä yrityksen tulokseen sidotun bonusjärjestelmän työntekijöille
  • joustavat lomankäyttömahdollisuudet ja hyvät työllistymismahdollisuudet kesäisin omalle jälkikasvulle
  • Edullinen ja ravitseva ruokailu kolmessa henkilöstöravintolassa sekä Snelmanin henkilöstömyymälän vapaa käyttö oman talouden tarpeisiin
  • Smartum+ edut, käytettävissä esimerkiksi liikuntaan, hierontaan tai kulttuuriin
  • työpaikan kuntosali vapaasti käytössä, yrityksellä myös oma PT joka auttaa tarvittaessa
  • käytössäsi on myös kattava työterveyshuolto
  • tuettuja kuntoiluvälinehankintakampanjoita ja pyöräetu (yhteistyössä GoByBike.fi)

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkailmoituksia. Alla voit jättää avoimen hakemuksen.


HAE MEILLE TÖIHIN / AVOIN HAKEMUS

Snellmanilla olemme aina tehneet parhaamme ja sillä tiellä haluamme jatkaa. Valmistamme ruokaa, jota itse haluamme syödä ja työskentelemme jatkuvasti suomalaisen elintarviketuotannon kehittämisen eteen.

Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme apuasi, yksin emme pääse pitkälle. Jos olet valmis käärimään hihasi ja tekemään kunnolla töitä, saatat olla juuri etsimämme henkilö kasvavaan Snellman-tiimiimme.

Hae meille töihin jättämällä avoin hakemus.

You can also fill in an open application in English.