Siirry sisältöön
Grillaus

Grillaus

Grillaus on luonnollisesti lähellä Herra Snellmanin sydäntä. Tälle sivulle olemme koonneet inspiroivia grilliruokareseptejä ja vinkkejä, joilla grillaaminen onnistuu taatusti. Kaiva siis grilli esiin viimeistään nyt ja aloita menun suunnittelu!


Grillausreseptit

Mehevät lihat, rapeat kasvikset ja monipuoliset lisukkeet, grillimakkaroita tietenkään unohtamatta, ovat grilliruokaa parhaimmillaan. Ohesta löydät meidän Snellmanilaisten hyväksi testaamia grillireseptejä, lisukkeita, kastikkeita ja marinadeja. Kokoa mieleisesi grillimenu ja nauti kesästä!

Kaikki grilliruoat

Grilliruoan Lisukkeet

Grilliruoan lisukkeita suunnitellessa kannattaa miettiä, kuinka paljon aikaa lisukkeen valmistamiseen on. Reseptivalikoimastamme löytyy sekä vain muutamassa minuutissa valmistuvia lisukkeita kuin myös annoksia, jotka kaipaavat esimerkiksi maustumiseen useamman tunnin.

Grillauskastikkeet

Grilliruokaa voi muunnella helposti oman maun mukaan, sillä erilaisia grillikastikkeita ja grillimarinadeja on olemassa niin paljon kuin kokkejakin. Toisella maistuu tulisempi ruoka ja joku vannoo kesästä toiseen pelkän makkaran ja sinapin nimeen. 

Grillimarinadit ja mausteet

Perinteinen tapa maustaa ja mureuttaa grillattava liha on käyttää erilaisia marinadeja. Vähemmän sotkuinen maustamistapa on ns. dry rub -menetelmä eli kuivamausteseoksen hierominen lihan pintaan.

Grilliplatterit

Grilliplatteri on loistava tapa tarjota ruokaa isollekin porukalle. Lihat, kasvikset ja kastikkeet kootaan grilliplatterilla näyttäväksi kokonaisuudeksi, josta kaikki saavat koota itse oman annoksensa.

Grilliruokaa ja vinkkejä e-kirjana

ilmainen grillivinkkiopas

Vinkkejä lihan marinoinnista jälkikypsennykseen sekä valikoima Snellmanin parhaita grillireseptejä, kauniiksi pdf-muotoiseksi e-kirjaksi taitettuna (sopii offline-käyttöön ja tulostettavaksi). Lataa ilmainen grilliopas sähköpostiisi alta:

Tietosuoja 2.0(Pakollinen)
Uutiskirje 2.0(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Käärittäisiinkö ympärille vielä vähän pekonia?

Ympärille kietaistu pekonikääre tekee ruoasta kuin ruoasta vielä siivun verran herkullisempaa. Klassisia pekonisia grilliruokia ovat tietysti ainakin pekoniin käärityt herkkusienet ja pekoniparsat, mutta kannattaa kokeilla pekonin yhdistämistä myös esimerkiksi uusiin perunoihin ja kokonaisiin maissintähkiin.

Kokosimme yhteen yli 20 herkullista ohjetta pekonin ystäville käteväksi e-kirjaksi. Lataa ilmainen pdf offline-käyttöä tai tulostamista varten!


tutustu grillituotteisiimme

Valmistamme täällä Pietarsaaressa laajan valikoiman erilaista grillattavaa aivan kuin tekisimme ne itsellemme. Kaikki liha tulee omilta perhetiloiltamme, joilla eläimiä kasvatetaan ilman geenimuunneltua rehua.


Makkararunokirja

30 runoa grillimakkaralle

Ensipuraisun napsahtava nautinto. Mies kyynelehtii.


J. Penttinen

Grillimakkaralla on suomalaisten sydämissä (ja vatsoissa) aivan erityinen paikka. Siksi päätimme koota maamme makkaranystävien avustuksella maailman ensimmäisen makkararunokirjan. Tutustu kulttuuriteokseen ja lataa runokirja pdf-muodossa sähköpostiisi:


Grillausvinkkejä