Pekoniin kääritty maissi

Pekoniin kääritty maissi 5

Maissin ja pekonin maut täydentävät toisiaan. Tämä ruoka on helppo valmistaa ja sopii hyvin kesän grillijuhliin.

4 30 minuuttia

Ainekset

  • 150-300 g Kunnon pekonia
  • esikypsennettyjä maisseja

Pekoniin kääritty maissi — Ohje

  1. Kääri Kunnon pekonit neljään osaan leikattujen maissien pinnalle.
  2. Kypsennä grillissä käännellen, kunnes pekoni on rapeaa ja maissi on kuumaa.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit