Reseptit

Tänne olemme koonneet Herra Snellmanin herkullisimmat reseptit ja ruokaohjeet, joilla valmistuu kätevästi ruoka kuin ruoka. Nämä ruokareseptit on laadittu samojen periaatteiden mukaan, joita noudatamme valmistaessamme tuotteitamme ja siksi tavoitteenamme on aina paras maku ja mahdollisimman luonnolliset raaka-aineet.

Käytä hakutoimintoa mikäli mielessäsi on jokin tietty ruoka, jonka reseptiä kaipaat tai hae inspiraatiota kokkailuusi vain selailemalla mitä erilaisimpia ruokaohjeita. Voit myös rajata näkymää esimerkiksi ruokalajin mukaan, jos haussa ovat esimerkiksi nimenomaan keitot, pekonireseptit tai vaikkapa konstailematon street food.

Ruokalajit

Raaka-aineet

Juhlat

Grillaus

Resepti-ideoita arkeen ja juhlaan

Tällä sivulla olevan reseptit sisältävät paljon ruokaohjeita, joiden avulla voit valmistaa tuotteistamme ruokaa erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin olipa kyseessä sitten pikkujoulut, valmistujaiset tai grillijuhlat ystävien kesken.

Toisinaan sitä taas haluaa vaihtelua ruokapöytään, mutta uusien ideoiden keksiminen voi olla vaikeaa. Mikäli et halua kerta toisensa jälkeen valmistaa jauhelihasta lihapullia, voit hakea reseptejä myös raaka-aineen perusteella. Valitse vain listalta se Snellmanin tuoteryhmä, jota jääkapistasi löytyy ja katso mitä ruokia siitä voikaan valmistaa.

Lisäämme uusia ruokaohjeita tasaisin väliajoin, jotta sinulla olisi mahdollisuus hyödyntää tuotteitamme keittiössäsi mahdollisimman monipuolisesti. Monet reseptit ovat myös helposti mukautettavissa omien makutottumusten mukaan ja etenkin tulisempia ruokia suosivat voivat piristää näitä liharuokia oman maustehyllynsä antimilla.

Maukkaita ruoka- ja kokkailuhetkiä Herra Snellmanin ruokaohjeiden parissa!