Siirry sisältöön
Kiusaukset

Kiusaukset

Kiusaukset ovat nopeaa ja maistuvaa arkiruokaa. Makuvaihtoehtoja on lähes loputtomiin ja niitäkin voi tuunata oman maun mukaan aivan mielin määrin. Kiusaukset ovat hyvä vaihtoehto myös sen vuoksi, että ne ovat usein edullisia ja riittoisia koko perheen ruokia. Kiusaukset ovat myös kevyt vaihtoehto rahapussille.

6

1t 5min

Helppo

Kebabkiusaus
Kinkkukiusaus Video
ohje

6

1t 15min

Helppo

Kinkkukiusaus

6

1t 10min

Helppo

Helppo kinkkukiusaus

Kiusausreseptejä moneen makuun

Kiusaukseen voi käyttää kinkkua, broileria tai vaikkapa tonnikalaa. Yhdistelet vain lihaisan täytteen perunasuikaleiden, kerman ja mausteiden kera, laitat uuniin noin tunniksi ja kiusaus on valmista nautittavaksi.

Kiusauksia on helppo tuunata esimerkiksi erilaisilla juustoilla kuten sinihomejuustolla tai sulatejuustolla. Kiusaukset on mahdollista myös kuorruttaa vaikkapa mozzarella-viipaleilla tai Emmental-juustoraasteella. Mausteisemmasta ruoasta pitävä kokki voi sujauttaa kiusausta tehdessään kerman sekaan erilaisia yrttejä, chilijauhetta tai hyödyntää valmiiksi maustettuja ruokakermoja. Perunankin sijaan voi käyttää esimerkiksi kaalia, kesäkurpitsaa tai muita juureksia kuten porkkanaa, lanttua tai palsternakkaa. Kerman voi halutessaan vaihtaa maitoon, kun haluaa tehdä hieman kevyemmän version.

Kinkkukiusaus on yksi kaikkein suosituimmista kiusauksista. Kinkkukiusausohje sisältää yksinkertaisimmillaan suolaa, pippuria, kermaa, perunaa ja laadukasta kinkkua. Kinkkukiusausta, kuten kaikkia muitakin kiusauksia, voi tuunata mielin määrin. Kinkun osalta voit käyttää esimerkiksi meidän valmiita kinkkusuikaleita, Herra Snellmanin Superior-kinkkua tai joulun jälkeen esimerkiksi joulukinkun rippeitä. Meillä Snellmanilla valmistetusta laadukkaasta valikoimasta löydät kyllä sopivat lihaiset tuotteet tekemääsi kiusaukseen.