Voileipäkakut

Voileipäkakut ovat suolaisista herkuista pitävien kestosuosikkeja. Eikä ihme, sillä tämä suolainen ja mehevä herkku maistuu tilanteessa kuin tilanteessa. Yleensä voileipäkakkua saa vain juhlista, mutta mikään ei estä tekemästä tätä herkkua itselleen ja ystävilleen myös arkipäivän piristykseksi.

Voileipäkakkuohjeita moneen makuun

Meillä Snellmanilla hyväksi todettujen reseptien joukosta  löydätkin esimerkiksi ohjeet helpon voileipäkakun ja nopean voileipäkakun tekoon.

Voileipäkakut ovat helppoja ja käteviä välipaloja niin juhlaan kuin arkeenkin, koska siihen voi tuoda vaihtelevuutta erilaisilla täytevaihtoehdoilla. Näin ollen jokainen voi löytää omaan makuunsa sopivan kokonaisuuden.

Vaihtelevuutta voileipäkakkuun saa esimerkiksi kokeilemalla vaikka kaikkia meillä Snellmanilla valmistettuja mureita ja maistuvia leikkeleitä. Ne sopivat hienosti niin täytteeksi kuin koristeeksikin. Makumieltymystesi mukaan voit esimerkiksi valita Ohuen ohuen naudanpaistin, Ylikypsän kinkun tai Grillatun broilerinfileen.

Jotta voileipäkakusta saa sopivan kostean, sen voi kostuttaa esimerkiksi maidossa tai lihaliemessä. Reseptien täytevaihtoehtoja voi muokata oman maun mukaan, jotta lopputulos on omaan makuun juuri sopiva. Voileipäkakun täytteeksi voi esimerkiksi laittaa kurkkusalaattia, raastettua omenaa, keitettyä kananmunaa, ruohosipulia, sinihomejuustoa, erilaisia leikkeleitä ja maksapasteijaa.

Kokosimme nämä voileipäkakkureseptit sinua varten, joten kokeile ja löydä sopiva voileipäkakku tilanteeseen kuin tilanteeseen!