Siirry sisältöön
Sydämellinen voileipäkakku

Sydämellinen voileipäkakku

Kotimainen meetvursti 220 g

1h

10

Sydämellinen voileipäkakku on näyttävä ja maukas tarjottava kevään ja kesän juhliin! Tällä voileipäkakulla saat paikan vieraidesi sydämessä. Voileipäkakkuun on helppo tuoda vaihtelevuutta erilaisilla täytevaihtoehdoilla ja löytää jokaiseen makuun sopiva kokonaisuus. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Koristelu

Ohje

Vatkaa kerma vaahdoksi

Lisää majoneesi joukkoon

Paloittele kinkku, meetvursti, maustekurkku ja ruohosipuli hienoksi ja sekoita kerman joukkoon

Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan

Rakenna voileipäkakku uunirieskasta ja täytteestä vuorotellen. Jätä päällinen ilman täytettä

Peitä kakku ohuella kerroksella kermaa

Tee kinkusta ruusuja ja asettele ne kakun päälle “kimpuksi” yhdessä persiljanlehtien kanssa

Leikkaa meetvursteista sydämiä ja koristele niillä kakun reunat

Ripottele kakun päälle lopuksi hieman ruohosipulisilppua.

Vinkkejä

”Voileipäkakun koristelua varten kermaan voi lisätä myös hiukan majoneesia. Käytä silloin esim. 1 dl majoneesia ja 2 dl vispattua kermaa.

Tutustu myös muihin voileipäkakkujen resepteihimme.”

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 1154 kJ / 278 kcal 2539 kJ / 612 kcal
Rasva 21.6 g 47.4 g
- josta tyydyttynyttä 9.5 g 21 g
Hiilihydraatit 8.5 g 18.8 g
- josta sokereita 2.1 g 4.7 g
Proteiini 11 g 24 g
Ravintokuitu 1.1 g 2.4 g
Suola 1.7 g 3.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle