Sydämellinen voileipäkakku

Sydämellinen voileipäkakku 1

Sydämellinen voileipäkakku on näyttävä ja maukas tarjottava kevään ja kesän juhliin! Tällä voileipäkakulla saat paikan vieraidesi sydämessä.

Voileipäkakkuun on helppo tuoda vaihtelevuutta erilaisilla täytevaihtoehdoilla ja löytää jokaiseen makuun sopiva kokonaisuus. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

8 60 min

Ainekset

  • 1 pkt Lautaisenkokoista uunirieskaa
  • 1 pkt Ohuen ohut ylikypsä palvikinkku
  • 1 pkt Kotimainen Meetvursti
  • 2 maustekurkkua
  • 4 dl kuohukermaa
  • 2 dl majoneesia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria
Koristeluun
  • 1 pkt Ohuen ohut ylikypsä palvikinkku
  • 1 pkt Kotimainen Meetvursti
  • kuohukermaa
  • ruohosipulia
  • persiljaa

Sydämellinen voileipäkakku — Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi
  2. Lisää majoneesi joukkoon
  3. Paloittele kinkku, meetvursti, maustekurkku ja ruohosipuli hienoksi ja sekoita kerman joukkoon
  4. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan
  5. Rakenna voileipäkakku uunirieskasta ja täytteestä vuorotellen. Jätä päällinen ilman täytettä
  6. Peitä kakku ohuella kerroksella kermaa
  7. Tee kinkusta ruusuja ja asettele ne kakun päälle “kimpuksi” yhdessä persiljanlehtien kanssa
  8. Leikkaa meetvursteista sydämiä ja koristele niillä kakun reunat
  9. Ripottele kakun päälle lopuksi hieman ruohosipulisilppua.

Vinkki!

Voileipäkakun koristelua varten kermaan voi lisätä myös hiukan majoneesia. Käytä silloin esim. 1 dl majoneesia ja 2 dl vispattua kermaa.

Tutustu myös muihin voileipäkakkujen resepteihimme.

Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit