Sydämellinen voileipäkakku
1h
10
Ainekset
- 1 kpl pkt lautasenkokoista uunirieskaa
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut ylikypsä palvikinkku 270 g
- 1 kpl Snellman Kotimainen meetvursti 220 g
- 2 kpl maustekurkkua
- 4 dl kuohukermaa
- 2 dl majoneesia
- 1 kpl ruukkua ruohosipulia
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Koristelu
- 1 kpl Snellman Ohuen ohut ylikypsä palvikinkku 270 g
- 1 kpl Snellman Kotimainen meetvursti 220 g
- 2 dl kermaa
- 0.5 dl ruohosipulia
- 0.5 dl persiljaa
Ohje
Vatkaa kerma vaahdoksi
Lisää majoneesi joukkoon
Paloittele kinkku, meetvursti, maustekurkku ja ruohosipuli hienoksi ja sekoita kerman joukkoon
Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan
Rakenna voileipäkakku uunirieskasta ja täytteestä vuorotellen. Jätä päällinen ilman täytettä
Peitä kakku ohuella kerroksella kermaa
Tee kinkusta ruusuja ja asettele ne kakun päälle “kimpuksi” yhdessä persiljanlehtien kanssa
Leikkaa meetvursteista sydämiä ja koristele niillä kakun reunat
Ripottele kakun päälle lopuksi hieman ruohosipulisilppua.
Vinkkejä
”Voileipäkakun koristelua varten kermaan voi lisätä myös hiukan majoneesia. Käytä silloin esim. 1 dl majoneesia ja 2 dl vispattua kermaa.
Tutustu myös muihin voileipäkakkujen resepteihimme.”
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 220 g | |
---|---|---|
Energia | 1154 kJ / 278 kcal | 2539 kJ / 612 kcal |
Rasva | 21.6 g | 47.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 9.5 g | 21 g |
Hiilihydraatit | 8.5 g | 18.8 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 4.7 g |
Proteiini | 11 g | 24 g |
Ravintokuitu | 1.1 g | 2.4 g |
Suola | 1.7 g | 3.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.