Siirry sisältöön
Isänpäivä

Isänpäivä

Isänpäivä on päivä, jolloin isää ja isoisää kuuluu hemmotella. Paras tapa hemmotella toista on valmistaa ja tarjota hyvää ruokaa. Meillä Snellmanilla isänpäivä otetaan vakavissaan ja sen vuoksi kokosimme tähän muutamia ruokalajeja, joista on helppoa koota haluamansa laajuinen isänpäivän menu. Toki on mahdollista valita reseptien joukosta pelkkä aamiainen ja tarjoilla se isälle sänkyyn, kuten perinteisiin kuuluu.

Isänpäivä on hyvä syy laittaa pöytä koreaksi

Tiesitkö, että suomalaisiin kalentereihin isänpäivä merkittiin vuosina 1970–1972. Vasta vuonna 1987 Helsingin yliopisto katsoi isänpäivän niin vakiintuneeksi, että se hyväksyttiin pysyvästi kalenteriin ja merkittiin myös liputuspäiväksi. Isänpäivä onkin oiva tilaisuus kattaa pöytään jotain kerrassaan maistuvaa.

Yksi tapa valita isänpäivän ruoka, on antaa isän itse tehdä päätös. Oma lempiruoka ei välttämättä aina ole se juhlavin, mutta makuhan on se joka ratkaisee. Jos kuitenkin haluaa tehdä isänpäiväksi kunnon yllätysmenun, niin silloin voi luottaa meillä Snellmanilla hyväksi todettuihin resepteihin. Moni isä nimittäin arvostaa perinteisiä suomalaisia herkkuja, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Miltäs kuulostaisi esimerkiksi pekoni-munakupit, paahtopaisti paahdetuilla punajuurilla ja vuohenjuustokreemillä tai pulled pork -hampurilainen?

Hyvää ruokahalua ja ennen kaikkea oikein hyvää isänpäivää kaikille isille!