Siirry sisältöön
Helpot cocktailpalat

Helpot cocktailpalat

Kunnon jalapeno-cheddar lihapullat 270 g

50min (josta aktiivista 20min)

4

Helppo

Snellmanin uusista cheddarilla ja jalapenolla maustetuista Kunnon lihapullista syntyy loppuvuoden herkullisimmat cocktialpalat! Hitaasti öljyssä haudutetut valkosipulit saavat seurakseen mehukkaita appelsiinikolmioita, rosmariinia ja tulisia jalapeno viipaleita. Rapeaksi paistetut lihapullat ja täyteläinen kotimainen cheddarjuusto maustetaan tällä ihanan mausteisella öljyllä.

Ainekset

Ohje

Kuori valkosipulinkynnet. Pese appelsiini hyvin ja lohko puolikas appelsiini kahteen osaan. Leikkaa lohkot ohuiksi kolmion muotoisiksi viipaleiksi. Huuhtele jalapeno ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Lisää valkosipulit, appelsiinikolmiot sekä öljy pannulle ja lämmitä miedolla lämmöllä – ilman poreilua – 10 minuuttia. Kaada kulhoon, lisää sormisuola, rosmariini sekä jalapenoviipaleet. Sekoita.

Lisää pannulle öljyä tarvittaessa ja paista lihapullat kauniin ruskeiksi. Murra cheddarjuusto suupalan kokoisiksi paloiksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja anna niiden maustua puoli tuntia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 1203 kJ / 291 kcal 2407 kJ / 581 kcal
Rasva 25.3 g 50.5 g
- josta tyydyttynyttä 8.4 g 16.9 g
Hiilihydraatit 4 g 8 g
- josta sokereita 1.6 g 3.1 g
Proteiini 12 g 24 g
Ravintokuitu 0.8 g 1.7 g
Suola 1.5 g 3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle