Siirry sisältöön
Uusivuosi

Uusivuosi

Uusivuosi on joulun ohella toinen tärkeä juhla keskellä pimeintä talvea. Uuteenvuoteen liittyy monenlaisia perinteitä ja tietenkin juhlapöytä on katettu herkuilla. Eikä ihme, niinhän sen kuuluukin olla. Asiaan kuuluva uudenvuoden ruoka on nimittäin se, joka tuo tällaiseen juhlaan vielä astetta enemmän juhlatunnelmaa.

Uudenvuoden ruokia Herra Snellmanin tapaan

Uutenavuotena on runsaasti syytä juhlaan. Vuoden vaihtumista onkin oikein mukava juhlistaa esimerkiksi perhepiirissä tai ystävien kesken herkullisista purtavista nautiskellen.

Nakit, perunasalaatti ja esimerkiksi monenlaiset pikkusuolaiset ovat tuttuja uudenvuoden ruokia. Meiltä löytyykin mahtava perunasalaattiohje, jolla keräät takuulla kehuja koko pöytäseurueelta. Nakkien osalta voit luottaa meillä Snellmanilla valmistettuun valikoimaan. Meillä nimittäin panostetaan laatuun ja sen vuoksi meiltä löytyykin uuteen vuoteen sopivia Kunnon nakkeja. Uuttavuotta juhlitaan kerran vuodessa, joten silloin on syytä valita tarjoiluihin nakit, joissa on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita.

Perinteisten uudenvuoden ruokien lisäksi uudenvuoden juhlistamiseen kuuluu muitakin jo vakiintuneeksi muodostuneita käytäntöjä.  Näitä ovat esimerkiksi ilotulitusraketit ja kuohuviini. 

Keräsimmekin tälle sivulle erilaisia alku- ja pääruokaehdotuksia uudenvuodenaatolle. Varmista onnistunut uusivuosi näillä yksinkertaisilla ja maukkailla resepteillä.