Siirry sisältöön
Tarte Flambee

Tarte Flambee

Kunnon pekoni 150 g

30min

4

Helppo

Tämä pizzan ja piirakan yhdistelmä on helppo valmistaa. Se on maistuva tarjottava kahvipöydässä tai brunssilla. Makuelämyksen rapeutta lisää Kunnon pekoni.

Ainekset

Tarte flambee
  • 4 kpl lehtitaikinalevyjä
  • 100 g smetanaa
  • 75 g juustoraastetta
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 4 kpl rosmariinin oksaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 tl merisuolahiutaleita
  • 4 kpl kananmunaa
Pinnalle

Ohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Sulata lehtitaikinalevyt leivinpaperoidulla pellillä.

Venyttele levyjä reunoja kääntäen kuppimaiseen muotoon. Sipaise smetanaa levyille ja ripottele juustoraaste päälle.

Pudottele pilkotut kirsikkatomaatit juustoraasteen päälle, riivi rosmariinin lehdet pinnalle ripotellen ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Riko kananmunat päälle. Paista uunin alaosassa 15 – 17 minuuttia.

Paista pekonit pannussa rapeiksi, siirrä pekoniviipaleet hetkeksi valumaan talouspaperin päälle ja nosta ne piiraiden päälle.

Tarjoa aamiaisella esim. vihreän salaatin kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 230 g
Energia 1107 kJ / 267 kcal 2547 kJ / 614 kcal
Rasva 21.2 g 48.7 g
- josta tyydyttynyttä 10.1 g 23.3 g
Hiilihydraatit 9.3 g 21.3 g
- josta sokereita 1.5 g 3.5 g
Proteiini 10 g 22 g
Ravintokuitu 0.9 g 2.2 g
Suola 0.6 g 1.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle