Tarte Flambee

Tarte Flambee

Tämä pizzan ja piirakan yhdistelmä on helppo valmistaa. Se on maistuva tarjottava kahvipöydässä tai brunssilla. Makuelämyksen rapeutta lisää Kunnon pekoni.

4 - 8

Ainekset

  • 4 lehtitaikinalevyä
  • 100 g smetanaa
  • 75 g juustoraastetta
  • 12 kpl kirsikkatomaattia
  • 75 g juustoraasteta
  • 4 rosmariininvartta
  • mustapippuria myllystä, merisuolahiutaleita
  • 4 pientä kananmunaa
Pinnalle
  • 150 g Kunnon pekonia

Tarte Flambee — Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sulata lehtitaikinalevyt leivinpaperoidulla pellillä.
  3. Venyttele levyjä reunoja kääntäen kuppimaiseen muotoon. Sipaise smetanaa levyille ja ripottele juustoraaste päälle.
  4. Pudottele pilkotut kirsikkatomaatit juustoraasteen päälle, riivi rosmariinin lehdet pinnalle ripotellen ja mausta mustapippurilla ja suolalla.
  5. Riko kananmunat päälle. Paista uunin alaosassa 15 – 17 minuuttia.
  6. Paista pekonit pannussa rapeiksi, siirrä pekoniviipaleet hetkeksi valumaan talouspaperin päälle ja nosta ne piiraiden päälle.
  7. Tarjoa aamiaisella esim. vihreän salaatin kera.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit