Siirry sisältöön
Suolaiset piirakat

Suolaiset piirakat

Suolaiset piirakat sopivat hyvin sekä arkeen että juhlaan. Lisäksi suolaiset piirakat sopivat hyvin esimerkiksi alkupalaksi, mutta toimii myös vaikkapa välipalana! Suolainen piirakka on myös loistava eväs esimerkiksi töihin, sillä ne maistuvat usein niin lämmitettynä kuin viileänäkin.

Suolainen piirakka vie isonkin nälän

Suolaisia piirakoita voi tehdä monella eri tapaa. Vain mielikuvitus on rajana, kun tekoon otetaan suolainen piirakka. Etenkin täytteiden vaihtelu on helppoa omien makumieltymysten mukaan tai sen mukaan mitä jääkaapista sattuu juuri sillä hetkellä löytymään. Suolainen piirakka onkin loistava valinta, kun haluaa tehdä jääkaapin tyhjennyksen ennen seuraavaa kauppareissua. 

Tältä sivulta löydät erilaisia piirakoita, muun muassa jauhelihalla, kinkulla ja meetvurstilla täytettyjä. Tarvittaessa nämäkin piirakat on mahdollista tehdä myös laktoosittomana tai gluteenittomana. Suolaiset piirakat on helppo tarjoilla kokonaisina piirakoina, joista syöjät saavat itse leikata nälkäänsä vastaavan viipaleen. Piirakat voi toki halutessaan tarjoilla myös valmiina annoksina. Meillä Snellmanilla hyväksi todetut suolaiset piirakat eivät vaadi mitään kummallisuuksia ja ne maistuvat takuuvarmasti koko perheelle. 

Otahan meidän maistuvat piirakkaohjeet kokeiluun ja ihastu! Jos annokseensa kaipaa hieman keveyttä, voi suolaisen piirakan halutessaan tarjoilla raikkaan salaatin kera.