Perunaleivokset pekonilla

perunaleivokset pekonilla

Näppärät perunaleivokset eli perunamuffinit on helppo tehdä ja ne maistuvat niin alkupaloina kuin vaikkapa pikkusuolaisena iltapalana. Sopivaa suolaisuutta näihin pieniin leivoksiin tuo meidän Kunnon pekoni.

Ainekset

  • 1 kg perunoita
  • 1 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 pkt Kunnon pekonia
  • suolaa
  • valkopippuria

Perunaleivokset pekonilla — Ohje

  1. Kuori ja keitä perunat.
  2. Survo perunat muusiksi ja lisää kermaa ja kananmunat.
  3. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  4. Vuoraa isot muffinivuoat pekonilla ja lusikoi muusia vuokaan.
  5. Paista uunissa 220 asteessa noin 10 min tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit