Siirry sisältöön
Iltapala

Iltapala

Iltapala on päivän päättävä ateria, joten sen on syytä olla oikein maistuva ja maukas. Näin ollen iltapala on ehdottomasti annos, johon kannattaa panostaa.

Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettuja iltapalareseptejä, olkaa hyvät!

Iltapala vie nälän ja tuo unen

Iltapalaa tehdessä kannattaa kuunnella omia makumieltymyksiään ja tyydyttää ne ennen nukkumaanmenoa. Iltapalan aikana ei kuitenkaan kannata syödä itseään aivan ähkyyn, sillä liian täydellä mahalla on haastava nukkua. Nälkäisenäkään uni ei oikein maistu, joten iltapalaa tulisi nautiskella juuri sopivassa suhteessa.

Me Snellmanilla luotamme näihin resepteihin. Näillä nimittäin syntyy iltapala jos toinenkin, joissa sopivassa suhteessa raikkautta, maukkautta ja täyteläisiä täytteitä. Miltäs kuulostaisi esimerkiksi savustajan quesadilla sandwich, lenkki-lehtikaalifrittata tai täytetty ranskanleipä? Reseptejä selaamalla jokaiselle löytyy takuulla joitakin itseään ja koko perhettä miellyttäviä vaihtoehtoja.

Iltapalareseptit ovat myös helposti muokattavissa oman maun mukaan, voit halutessasi esimerkiksi vaihtaa aineksia vastaavanlaisiin tai jättää jotain kokonaan poiskin. Iltapalan tekeminen kun ei ole niin pikkutarkkaa puuhaa. Pääasia on, että nautinnollisen iltapalan jälkeen vatsa on tyytyväinen.

Tiesithän muuten, että moni iltapala sopii loistavasti myös välipalaksi tai muutoin vain suolaisen pikkupurtavan nälkään.